De  best passende dynamische ondersteunende zorg op het gebied van (voet, hand en oor) reflexologie.

Wat levert het me op in het heden en tot 6 weken er na?

1. verbetering van doorbloeding

2. verbeterng van ontspanning

3. verbetering van zenuwgeleiding

4. inzicht

5. vragen en antwoorden

Hoe, wie, wat, waarvoor, waarom, wanneer?

Wanneer: Elke week 20 minuten, 1x per week tot 1x per 5 weken

Waarvoor: Denk hierbij aan de volgende hoofdklachten: bij verstoring van bijvoorbeeld #slaap en waak ritme, stress, winterhanden en voeten, bij polariteitsverschillen, urineweg problemen, vraagstukken over voeding – denk dan bijvoorbeeld over buikpijn, obstipatie – hoofdpijn/migraine, gewrichtsklachten of mobiliteit, burnout, bekkeninstabiliteit, hallux Valgus, zwangerschap, ouderdom, overgang, pms, sportklachten, onderhoud van het lichaam

Waarom: Omdat je gemotiveerd bent om je lichaam, geest en ziel en je omgeving de best mogelijke lifestyle van je zelf te gunnen.

Hoe: daarvoor maak je een afspraak

Wie: De mensen die bij mij komen, komen uit nieuwsgierigheid om de behandeling uit te proberen om vervolgens te ontdekken dat dit heel goed bij hun past en ze zien, voelen, ervaren, horen, weten vooruitgang. Andere mensen horen het via via of hebben dit al heel lang op hun verlanglijstje staan. Verder zijn het alle mensen uit de samenleving die komen.

Wat? bel me voor een afspraak 0646800959

Hier ga ik naar toe:

Wat zijn mijn plannen?

5 wereld zaken te openen en te blijven ontwikkelen, zodat ik met mijn team van specialisten jou – als gemotiveerde betalende klant – kan ontzorgen en ondersteunen om te groeien, zodat ook jij het beste uit je zelf kan halen en jouw passende lifestyle kan leven, welke ook nog goed is voor leanandgreen. Want daar gaan we voor.

Hier kom ik vandaan:

Sinds ik in 2006 een training moest volgen gebaseerd op Linnehan (NLP). Zie ik, voel ik, weet ik, ervaar ik, weer wie ik ben, waar ik vandaan kom, wat de toekomst kan zijn en vooral wat mijn kennis en kunde is. Mag ik zijn wie ik ben en volg ik verschillende passies welke  bij mijn lifestyle passen en ook daar waar ik heen wil. e.e.a. in overleg met het thuisfront en werk. Ook zij hebben hun passies en bijdragen om mijn wereld een beetje mooier te maken.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *